Home » Activiteiten » Kelpieweekend

Elk jaar organiseren we het Kelpieweekend. Van vrijdagavond tot zondagmiddag verblijven wij met al onze Kelpies op een camping, een deel met eigen caravan/camper/ tent en een deel in een gehuurde accommodatie. 

We organiseren overdag sport en spel met de honden en `s avonds maken we het gezellig met de baasjes!

Het programma is vrijblijvend om aan mee te doen. De locatie voorziet altijd in goede wandelmogelijkheden met de hond, individueel of met de hele groep 

 

KELPIEWEEKEND 2021

Van 24 t/m 26 september zijn we te gast bij recreatiepark `t Veluwshof in Hoenderloo.  Een mooi en ruim opgezet park in het midden van de bossen.  Iedereen met een eigen kampeermiddel krijgt een plek rondom het grote sportveld, waar ook onze grote Party tent straat. Op vrijdagavond eten we in de tent met elkaar een "makkelijke" maaltijd en op zaterdagavond verzorgen we een uitgebreid buffet, gevolgd door een avondprogramma vol gezelligheid. Na de zondagochtend wandeling met onze Kelpies door de bossen, staat er een lunch op ons te wachten in de tent, waar we het weekend in het begin van de middag afsluiten.

 

De kosten voor het weekend

Hele weekend: Leden en huisgenoten € 40,- p.p. Niet leden € 65,- p.p.
Zaterdag activiteit: Leden en huisgenoten € 7,50 p.p. Niet leden € 15,- p.p.
Zaterdag activiteit incl. buffet: Leden en huisgenoten € 32,50 p.p. Niet leden € 50,- p.p.
Zondag wandeling incl. lunch: Leden en huisgenoten € 7,50 p.p.. Niet leden € 15,- p.p.

Je kunt je inchrijven voor het weekend door onderstaand formulier in te vullen. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en gegevens voor de betaling. 

De kampeerplek of accommodatie kun je direct bij het recreatiepark boeken. De verschillende accommodaties zijn te vinden op hun website www.veluwshof.nl  

Om te boeken stuur je een mail naar info@veluwshof.nl en in de mail vermeld je dat je met de Kelpieclub komt. Er wordt dan de juiste korting berekent.