Zondag 3 juli organiseert de AKC een 𝗮𝘃𝗼𝗻𝘁𝘂𝘂𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗸𝗮𝗻𝗼𝘁𝗼𝗰𝗵𝘁. Samen met je Kelpie peddel je 6 km over de Dommel en wandel je door het prachtige natuurgebied terug (aangelijnd). Het startpunt bevind zich in Halder (Brabant). De kosten bedragen € 20 per persoon (voor niet leden € 25). In een kano kunnen 3 personen en 2 honden. Zie je het terug wandelen niet zitten? Dan kun je altijd nog met het busje mee terug.Het einde van de wandeling sluiten we af met wat lekkers op een terras.

Om aan te melden stuur je een mail naar info@australiankelpieclub.nl met in het onderwerp: Kanotocht. Vermeld in de mail met hoeveel personen (+namen) en hoeveel honden jullie aanwezig zullen zijn. Geef ook even aan of je met het busje teruggebracht wilt worden.

Inschrijfgeld kan overgemaakt worden naar bankrekening nummer: NL10SNSB0706134079 t.n.v.: Australian Kelpie Club met vermelding: kanotocht + namen. Uiteraard krijg je vooraf nog een mail met alle informatie.

Tot zondag 3 juli, wij hebben er zin in!

 

P.s.Bij onweer, te hoge/lage waterstand mogen wij in verband met veiligheid het water niet op. In dat geval wordt de inschrijving terugbetaald.