Prins SportCare

Brandstof voor je sport- of werkhond

Soepel springen vraagt om andere voedingsstoffen als hard racen of flink aanpoten. Supersprinters als windhonden gebruiken met name koolhydraten als energiebron. Duursporters als sledehonden hebben juist weer een voeding nodig met een hoog vetgehalte. Daarom hebben we voor iedere hondenatleet een voeding op maat.

 Voor sporthonden

Prins SportCare Running & Trail – met 32 procent eiwit, 22 procent vet en een energiewaarde van 4400 kcal/kg, voor topprestaties met een gemiddelde activiteit duur zoals canicross, dogfrisbee, jachttraining, agility en flyball.

 Voor sprinthonden

Prins SportCare Racing & Sprint – met 26 procent eiwit, 17 procent vet en een energiewaarde van 4170 kcal/kg, voor topprestaties met een relatief korte duur en afstand zoals windhondenrennen.

 Voor werk- en sledehonden

Prins SportCare Working & Endurance – met 34 procent eiwit, 26 procent vet en een energiewaarde van 4600 kcal/kg, voor topprestaties met een lange activiteit duur zoals sledehondenrennen of werkhonden die veel uithoudingsvermogen nodig hebben.

De kracht van geperst

Geperste brokvoeding is smakelijk en zeer geconcentreerd. Dat zorgt voor een lagere maagbelasting, want voor actieve honden en sporthonden ideaal is. Geperste brokken vallen langzaam in de maag uiteen. Dat zorgt voor een goede verteerbaarheid en geleidelijke opname van voedingsstoffen.

Haal eruit wat erin zit!

Prins SportCare voedingen bevatten unieke ingrediënten om gewrichten, stofwisseling en weerstand te ondersteunen. Zo kun je echt uit je hond halen wat erin zit.

Goed om te (w)eten

De professionele sportvoedingen voor sporters, sprinters en harde werkers zijn ontwikkeld en getest in samenwerking met professionals, vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij. Prins SportCare is een 100% natuurlijke geperste brokvoeding, speciaal ontwikkeld voor honden die topprestaties moeten leveren met werken of sporten.

Wij helpen je graag bij jouw hondenpassie!
Snel, gratis en goed advies van onze experts of onze Sportambassadeur

Kennismaken met onze experts?

Het Prins CareTeam is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 21.00 uur. Kennismaken met onze passie voor service, kennis delen en dierenwelzijn?
https://www.prinspetfoods.nl/careteam

Onze Sportambassadeur, Margreet de Hoogh, staat ook voor je klaar. Zij is bereikbaar via agi.kelpie@gmail.com

Kies de mogelijkheid die jij het prettigst vindt.